Beleef Ghana reizen

Reizen met diepgang

Ik organiseer en begeleid groepsreizen voor scholen, kerken en instellingen.

Beleef Ghana groepsreizen op maat

Ervaren en beleven staan centraal bij de groepsreizen door Ghana die ik organiseer en begeleid voor scholen, kerken en andere instellingen. De groepsreizen worden op maat gemaakt. Ik houd rekening met wensen en natuurlijk het budget van de reis. We kunnen de reis samen organiseren, maar wanneer je het plannen liever aan mij overlaat is dat ook prima.
Ik heb 20 jaar reiservaring in Ghana en de afgelopen 10 jaar heb ik talloze reizen georganiseerd.

Wil jij graag op reis door Ghana, maar je bent niet met een groep? Dan verwijs ik je graag naar de site van Moon&Star guesthouse.

Wat is een Beleef Ghana reis?

Tijdens een op maat gemaakte reis door de Ghana coach staat beleven en ervaren centraal. Dat klinkt heel leuk, maar wat bedoel ik daar mee?

Een beleef Ghana reis is een reis door Ghana die wordt samengesteld naar aanleiding van jouw wensen, de duur van de reis en het budget.

Wanneer het doel van de reis is om meer te weten te komen van de cultuur en de leefstijl van de lokale bevolking dan nemen we meer de tijd om ons daarin te verdiepen.

Willen jullie tijdens de reis zoveel mogelijk natuurschoon zien, een apendorp bezoeken, olifanten zien en bergen beklimmen? Prima dan regelen we dat!

Is de reis een retraite, een workation of een teambuiding experience dan gaan we genieten van de vrijheid die Moon&Star  guesthouse ons kan bieden. De omgeving van dit ruime kleinschalige guesthouse is prachtig en zeer geschikt voor wandelingen. Ook zijn er excursies mogelijk naar watervallen, natuurparken, craft villages en de stad Kumasi. We beginnen en eindigen de reis aan de kust.

 

 

Tijdens de reis nemen we de tijd om goed in ons op te nemen wat we zien. We haasten ons niet door het land heen van de ene toeristen attractie naar de andere. We reizen voornamelijk met lokaal vervoer. We verblijven bij kleinschalige accommodaties en komen in contact met de lokale bevolking. Er worden workshops opgenomen in de planning en er is ruimte om bijvoorbeeld te gaan voetballen met de lokale jeugd.

 

Mag ik jou helpen bij het organiseren van een geweldige beleef Ghana reis? 

Patricia, Ghana coach in deuropening

Het is mijn missie om de groep een geweldige Ghana beleving te geven, zodat men na de reis het gevoel heeft dat men het prachtige land, de mensen en hun gebruiken een beetje heeft leren kennen.

Daarbij gaan we natuurlijk met heel veel plezier optimaal genieten van de vele indrukken, de ontzettend mooie omgeving, heerlijk eten en de interactie met elkaar en de Ghanezen.

 

Veel gestelde vragen

 

 

Hoe lang duurt de ideale Beleef Ghana reis?

Het hangt ervan af wat het doel van de reis is. Is het een retraite of workation, willen jullie zoveel mogelijk van Ghana zien of willen jullie liever meer de diepte in op één plek?
Wanneer jullie zoveel mogelijk van Ghana zien dan duurt de reis 3 weken. Maar vanaf 8 dagen kan ik ook al een prachtige reis samenstellen.

Hebben we een visum nodig voor Ghana?

Ja, voor Ghana geldt een visum plicht. Dit visum kan aangevraagd worden bij de Ghanese ambassade in Den Haag of in Brussel. Een visumdienst inschakelen kan ook. De kosten zijn €60 per persoon. Uiteraard krijgen jullie van mij de benodigde brieven voor de aanvraag.

Hebben we inentingen nodig voor Ghana?

Ja, de gele koorts vaccinatie is verplicht. 

Wat zijn de kosten van een Beleef Ghana reis?

Dit hangt heel erg af van de duur van de reis en het reisschema. Neem vrijblijvend contact op, ik maak graag een offerte voor jullie.

Is een beleef Ghana reis geschikt voor iedereen?

Nee. Ik organiseer de Beleef Ghana reizen volgens mijn visie. Ik wil heel graag dat de deelnemers het échte Ghana beleven. 
De reizen zijn actief en we overnachten bij kleinschalige duurzame accommodaties, die netjes zijn en een ventilator hebben, maar meestal geen airconditioning. 

Klik op de foto om deze 10 verrassende Ghana weetjes te ontvangen!

10 handige Ghana weetjes