Ik help jou op weg in Ghana

REISadvies Ghana | E-BOOK | reisvoorbereiding

 

Bestel het E-bookBestel het E-book met online coaching

Reis je binnenkort naar Ghana?

Ga je op vakantie naar Ghana? Kom je in Ghana wonen? Of wellicht iets ertussenin, zoals vrijwilligerswerk in Ghana, je gaat werken in Ghana of je bent digital nomad en je gaat voor langere tijd in Ghana verblijven?

Dan heb ik iets leuks voor je! Met mijn E-book “Ik help jou op weg in Ghana” kan je alvast kennis maken met het prachtige land en haar geweldige inwoners! 

Meer weten over het E-book en de bonus die je ontvangt bij aankoop? Lees snel verder! 

 

Ghana voorbereiding werkboek

Wat een geweldig E-book heb je gemaakt! Enthousiast en met veel liefde voor Ghana geschreven en door de mooie opmaak en foto’s ziet het er ook heel aantrekkelijk uit.

Aletta

Het is prachtig. Ik ben echt onder de indruk.De kleuren, de foto’s, de quiz, …. Perfect

Griet

Wat leuk johhh! Ben er helemaal enthousiast over. Je merkt dat het vanuit je hart komt.

Ama

Een uniek werkboek dat jou goed voorbereidt op jouw Ghana avontuur

Als Ghana coach en gastvrouw bij Moon&Star guesthouse ben ik het luisterend oor voor vrijwilligers, studenten, expats en andere gasten, ik ben ook degene die hen een zetje geeft waar nodig, ik ben degene die hen troost, verzorgt bij ziekte en ik ben degene die hen wegwijs maakt in Ghana, niet alleen letterlijk maar ook qua gebruiken en Ghanese normen en waarden.

Verder help ik hen bij het reflecteren waardoor ze meer inzicht krijgen in zichzelf of de projecten die ze hier in Ghana ondersteunen.

En ineens besefte ik me dat er zoveel mensen zijn die naar Ghana willen komen. Mensen die hier willen reizen, werken of wonen. 

Mensen die op een duurzame manier hun goede intenties willen omzetten in positieve impact. Mensen die zich goed willen voorbereiden, zodat integreren veel makkelijker gaat wanneer het Ghana avontuur begint.

Ghana expat coach

Mensen die al een beetje op de hoogte willen zijn van het reilen en zeilen in Ghana zodat hun reis straks veel meer diepgang heeft.En daar…. Daar kan ik bij helpen! Met een waardevol werkboek dat jou goed voorbereidt op jouw reis naar Ghana.

Ik help jou graag op weg in Ghana, ook online!

Welk resultaat mag je verwachten na het doorlopen van dit voorbereidingsprogramma?

 • Je weet alles over inentingen en vluchten
 • Je weet hoe je je moet gedragen bij sociale gelegenheden
 • Je weet wat je wel en niet mee hoeft te nemen
 • Je weet hoe je een visum kunt aanvragen
 • Je hebt inzicht in de cultuur
 • Je weet wat je wat wel en niet gepast is in Ghana
 • Je hebt zelf inzicht wat betreft stereotypes en aannames
 • Je weet hoe je goed en gelijkwaardig kan samenwerken met Ghanezen
 • Je weet hoe je kan reizen in Ghana
 • Je weet wat je wel en niet veilig kunt eten

Deze training is gemaakt door iemand die 20 jaar Ghana ervaring heeft, die veel fouten en blunders heeft begaan en die zich nog steeds ontwikkelt.

Ik leer nog elke dag bij en wat ik leer deel ik met jou. Zodat jij het wiel niet hoeft uit te vinden en niet de fouten maakt die ik heb gemaakt. Niet de ergernissen krijgt die ik heb gekregen.

En bovenal dat jij de kans krijgt om zonder belemmering een geweldige en gelijkwaardige ervaring in Ghana krijgt.
Jij krijgt de kans om daadwerkelijk impact te maken, om jouw goede intenties direct om te zetten in goede resultaten!

Ik begrijp jou als westerling, maar heb ook voldoende kennis van de Ghanese cultuur om jou van goed advies te kunnen voorzien.

 

Ik help jou op weg in Ghana-werkboek

Een werkboek van ruim 60 pagina’s in PDF dat bestaat uit verschillende onderdelen;

 • Praktische voorbereiding
 • Ghanese gebruiken
 • Wetenswaardigheden
 • Social media training
 • Tips&tricks
 • Opdrachten
 • Quizzen

Afhankelijk van het onderdeel bevat het werkboek checklists, vragen en ruimte voor notities en reflectie.

Een belangrijk onderdeel van deze training is het doorgronden van jouw eigen aannames, zodat er ruimte is om jouw Ghana beleving tijdens jouw reis te verdiepen.

Hey! ik heb nog niet heel het boek doorgelezen! Maar het ziet er echt super uit en er staat echt handige informatie in 😊

Fijne voorbereiding zo!

Iris

Voor €17,50 is dit unieke voorbereidingsprogramma voor jou!

 Heb jij plannen om naar Ghana te komen en wil jij goed voorbereid zijn, jouw reis duurzamer maken of meer positieve impact hebben tijdens jouw verblijf?

Wanneer je het boek bestelt ontvang je binnen 24 uur een factuur met daarop een betaalverzoek. Wanneer deze is voldaan stuur ik jou een downloadlink voor het werkboek.

Bar van Moon&Star guesthouse

BONUS

Bij bestelling van het werkboek ‘Ik help jou op weg in Ghana’ ontvang je een overnachting voor 2 personen bij Moon&Star guesthouse ter waarde van €25! 

 

 

 

Ghana expat coach

online coaching

Wil je bij het boek persoonlijke online coaching ontvangen?
Dit houdt in dat je 2 online afspraken van maximaal een uur met mij hebt. Daarbij krijg je een maand de mogelijkheid om zoveel vragen te stellen als nodig is.
De totale investering is €47,50 

 

 

Naast dat dit boek alle thema’s overloopt die goed zijn om te weten voor je naar Ghana vertrekt, is het ook erg fijn en vlot om te lezen en staat het boordevol interessante weetjes en tips! Het geeft je het gevoel dat je al een beetje in Ghana bent. Bovendien is het leuk dat je aan de hand van vragen actief met het boek aan de slag kan gaan. Ik raad dit boek sowieso aan, aan m’n vrienden of familie die naar Ghana gaan. Het geeft me zelfs een goed gevoel want dan weet ik dat ze goed voorbereid zullen zijn.

Hannah Boakye