Contact

Ik help jou op weg in Ghana

afspraak makenStuur een mail
Patricia Zoer, Ghana coach

Bij twijfel, neem vrijblijvend contact op!

Er is een enorme diversiteit in klanten die ik mag helpen. Van zakenmensen tot studenten en vrijwilligers.
Die diversiteit en het feit dat ik veel mensen op weg mag helpen in Ghana maken mijn werk als Ghana coach heel afwisselend en plezierig.

Weet je niet zeker of ik jou, jouw bedrijf of jouw organistie kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dit kan via het email, Whatsapp of maak een Zoom afspraak.

Ik help jou graag en wanneer jouw wensen en mijn expertise geen aansluiting hebben dan is dat ook prima.

ʺDe begeleiding en introductie van Patricia vond ik erg fijn. Voordat ik richting Ghana kwam om vrijwilligerswerk te doen heb ik een aantal keren gebeld met Patries om elkaar te leren kennen en de benodigde informatie rondom de reis te bespreken. Patries stond altijd klaar als ik vragen had omtrent, de reis, visum, vrijwilligerswerk, vaccinaties enz. Met eigenlijk alle vragen kon ik bij haar terecht.  Zelf vond ik het erg fijn om van te voren haar al even te hebben gesproken, zodat ik wist waar ik terecht kwam. Het contact verliep heel soepel en het voelde direct goed.

Irene de Vries

Ghana coach blog & social media

Wi-Fi en Internet in Ghana

Hoe zit het met Wi-Fi en internet in Ghana?

In deze blogpost wil ik je graag vertellen hoe ik 20 jaar geleden communiceerde met het thuisfront, de enorme ontwikkeling die er is geweest op het gebied van telecommunicatie in Ghana. Ook vertel ik je wat de titel belooft; Hoe zit het met Wi-Fi en internet in Ghana. Klik hier wanneer je direct het praktische deel wil lezen! Ten slotte vertel ik over de struggles die er momenteel zijn met het internet wanneer je door Ghana reist.

reizen naar Ghana

5 redenen waarom reizen naar Ghana een goed idee is

Ik heb 21 jaar Ghana ervaring en woon inmiddels al 12 jaar in dit West Afrikaanse land. Een eenvoudige conclusie zou zijn dat ik het altijd een goed idee vind wanneer iemand naar Ghana wil reizen.
Vaak is dat inderdaad zo, maar toch ga je in dit blog ook redenen vinden waarom je niet naar Ghana hoeft te komen.

Waarom krijgen ‘slechte’ vrijwilligersprojecten nog steeds klanten?

Er is inmiddels toch heel veel informatie beschikbaar over de schadelijke kanten van vrijwilligerswerk in het buitenland? Zoekt men dat dan niet op? Of gaat men naar een website van zo’n organisatie en ziet men de geweldige filmpjes en reviews en vergeet men dan dat weeshuistoerisme niet ok is?
In dit blog zoek ik het antwoord op de vraag hoe het kan dat mensen die ‘woke’ zijn, intelligent, het juiste willen doen en toch bij vreselijke voluntourism projecten terecht komen.