Contact

Ik help jou op weg in Ghana

afspraak makenStuur een mail
Patricia Zoer, Ghana coach

Bij twijfel, neem vrijblijvend contact op!

Er is een enorme diversiteit in klanten die ik mag helpen. Van zakenmensen tot studenten en vrijwilligers.
Die diversiteit en het feit dat ik veel mensen op weg mag helpen in Ghana maken mijn werk als Ghana coach heel afwisselend en plezierig.

Weet je niet zeker of ik jou, jouw bedrijf of jouw organistie kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dit kan via het email, Whatsapp of maak een Zoom afspraak.

Ik help jou graag en wanneer jouw wensen en mijn expertise geen aansluiting hebben dan is dat ook prima.

ʺDe begeleiding en introductie van Patricia vond ik erg fijn. Voordat ik richting Ghana kwam om vrijwilligerswerk te doen heb ik een aantal keren gebeld met Patries om elkaar te leren kennen en de benodigde informatie rondom de reis te bespreken. Patries stond altijd klaar als ik vragen had omtrent, de reis, visum, vrijwilligerswerk, vaccinaties enz. Met eigenlijk alle vragen kon ik bij haar terecht.  Zelf vond ik het erg fijn om van te voren haar al even te hebben gesproken, zodat ik wist waar ik terecht kwam. Het contact verliep heel soepel en het voelde direct goed.

Irene de Vries

Ghana coach blog & social media

persoonlijk coachingstraject in Ghana

Het bijzondere verhaal van de 17-jarige Karel die ik mocht begeleiden in Ghana

Eén van de diensten die ik aanbied is het coach in Ghana programma. Speciaal voor mensen die vastlopen, die er tussenuit willen, maar die ook aan zichzelf willen werken en patronen willen verbreken. Verandering van omgeving alleen is niet voldoende om een algehele verandering te bewerkstelligen. Ik besef dat het mooie woorden zijn wat ik zo schrijf, maar wat kunnen jij en ik nu samen echt bewerkstelligen tijdens het coach in Ghana programma.

In dit blog kan je het bijzondere verhaal van Karel lezen. Een van de vele mensen die ik heb mogen helpen gedurende de afgelopen 10 jaar.

Bouwen in Ghana, Patricia bij een bouwproject

Bouwen in Ghana wanneer je niet in Ghana woont, 3 tips!

Je hebt er altijd al van gedroomd om een huis in Ghana te hebben, of je bent juist per toeval in dit prachtige land terecht gekomen. Maar het bevalt zo dat je een huis wilt bouwen in Ghana. Het gebeurt vaker dan je denkt! Tijdens mijn werk kom ik allerlei mensen tegen, en dus ook mensen die in Ghana bouwen. Aangezien ik inmiddels een Ghana veteraan ben vraagt men mij vaker om (bouw) advies. Voor een ieder die wil bouwen in Ghana heb ik een aantal tips. In dit artikel zet ik de belangrijkste 3 tips op een rij.

de lucht net voor een enorme regenbui in Ghana

Het weer in Ghana per maand in beeld

Ik zit met sokken aan achter mijn laptop en probeer te bedenken wat ik jullie over Ghana wil vertellen. Tot ik plotseling dacht…. Ik zit achter mijn bureau met sokken aan. Ik weet zeker dat sommige mensen dit vreemd zullen vinden om te lezen. Want is het niet altijd warm in Ghana? Dus nee, hahahaha. Hoog tijd voor mij om over het weer in Ghana te schrijven.
En dat ga ik in deze blog anders doen. Er zijn immers al genoeg saaie artikelen over het weer! Eerst zal ik de vragen beantwoorden en dan zal ik in mijn gallerij zoeken naar foto’s van elke maand van het jaar en die aan dit bericht toevoegen. Zodat jullie een beeld krijgen van het weer in Ghana.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.