Contact

Ik help jou op weg in Ghana

afspraak makenStuur een mail
Patricia Zoer, Ghana coach

Bij twijfel, neem vrijblijvend contact op!

Er is een enorme diversiteit in klanten die ik mag helpen. Van zakenmensen tot studenten en vrijwilligers.
Die diversiteit en het feit dat ik veel mensen op weg mag helpen in Ghana maken mijn werk als Ghana coach heel afwisselend en plezierig.

Weet je niet zeker of ik jou, jouw bedrijf of jouw organistie kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dit kan via het email, Whatsapp of maak een Zoom afspraak.

Ik help jou graag en wanneer jouw wensen en mijn expertise geen aansluiting hebben dan is dat ook prima.

ʺDe begeleiding en introductie van Patricia vond ik erg fijn. Voordat ik richting Ghana kwam om vrijwilligerswerk te doen heb ik een aantal keren gebeld met Patries om elkaar te leren kennen en de benodigde informatie rondom de reis te bespreken. Patries stond altijd klaar als ik vragen had omtrent, de reis, visum, vrijwilligerswerk, vaccinaties enz. Met eigenlijk alle vragen kon ik bij haar terecht.  Zelf vond ik het erg fijn om van te voren haar al even te hebben gesproken, zodat ik wist waar ik terecht kwam. Het contact verliep heel soepel en het voelde direct goed.

Irene de Vries

Ghana coach blog & social media

Vrijwilliger Cecilia met Doris, Patricia en Comfort bij het vrouwencentrum in Ghana

Helpen in Ghana bij een lokaal project dat werkt!

Zoals je wellicht weet zet ik mij in voor een vrouwencentrum in het Ghanese dorp waar ik woon. Zeer binnenkort starten we met de fondsenwerving voor het volgende project en ik kan jouw hulp en energie goed gebruiken!

Pat in haar tuin in Ghana

Wat is er zo bijzonder aan Ghana, Patries?

Wat is er zo bijzonder aan Ghana is een vraag die me vaak gesteld wordt. En het antwoord is niet zo simpel, maar de liefde voor dit Afrikaanse land begon al vanaf de eerste dag dat ik hier was.

we mostly use local transport durin the experience Ghana tour

Is Ghana veilig? Plus 4 andere veelgestelde vragen beantwoord

Is het veilig in Ghana, is een van de vele vragen die mensen stellen voordat ze hier op reis gaan. In deze blogpost vind je het antwoord op 5 zeer veelgestelde vragen.