Persoonlijk coachingstraject

sabbatical | tussenjaar | Terug naar de basis

Ik help jou op weg in Ghana! 

Je zit vast in een situatie of gedrag en je wilt er een poosje tussenuit!

 

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je een sabbatical, tussenjaar of er simpel weg een poosje tussenuit wilt. Een gemeenschappelijke deler van de meeste redenen is dat je niet gelukkig bent, met jezelf, met je situatie, met je werk, met je omgeving of met je gedrag. Een poosje van omgeving veranderen waar je weer tot jezelf kunt komen en waar je even uit de huidige situatie kunt ontsnappen kan dan heel helend zijn. Maar wanneer je weer echt in contact met jezelf wilt komen of keuzes wilt maken is er meer nodig dan alleen verandering van omgeving.
Ik help en begeleid jou graag!

Je wilt er even tussenuit, omdat 

 • je niet gelukkig bent met jouw huidige werk
 • je gedachtes hebt als is dit het nu
 • je een stressvol bestaan leidt
 • je het gevoel hebt dat je altijd van alles moet
 • je altijd op je telefoon bezig bent
 • je een poosje terug naar de basis wilt
 • je niet weet wat jou gelukkig maakt

Ik help jou graag in Ghana!

 

Verandering van omgeving, meer vrijheid maar met coaching

 

Wellicht heb je al naar verschillende programma’s en bestemmingen gekeken in jouw zoektocht naar een passende invulling van jouw sabbatical of tussenjaar. Maar waar kies je voor? Helemaal alleen voor een bepaalde periode naar een vreemd land waar je niemand kent?

 

Wanneer je ervoor kiest om door mij gecoacht te worden in Ghana, dan is Moon&Star guesthouse de basislocatie.

Ghana en meer specifiek het dorpje Banko waar Moon&Star guesthouse gelegen is, is de ideale plek om weer tot rust te komen. Het dorp is gelegen tussen prachtige bergen en je kunt hier uren wandelen.

 

Moon&Star guesthouse is een kleinschalig guesthouse met een sociale missie. Het is zeer ruim opgezet en is de ideale plek om weer terug naar de basis te gaan. Het team is super vriendelijk en vertelt jou graag meer over de cultuur, het dorp en de omgeving. Ze vinden het ook leuk om met jou op pad te gaan.

Ik woon op hetzelfde terrein en ook wanneer we geen coachingsgesprek hebben gepland kan je altijd bij mij terecht.

 

Lees het bijzondere verhaal van Karel!

WE maken samen een programma dat bij jou past

Bij interesse is er allereerst een kennismakingsgesprek via Zoom met mij. We kijken of er een wederzijdse klik is en of we beiden vertrouwen hebben dat mijn coaching in Ghana jou kan gaan helpen. 

Wanneer we beiden vol vertrouwen zijn dan gaan we samen een plan op maat maken voor jou. We gaan kijken op welke gebieden jij coaching nodig hebt en waar je je mee bezig kunt houden terwijl je in Ghana bent. Er zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk. Je zou vrijwilligerswerk kunnen doen in Banko, maar je kan er ook voor kiezen om jouw Engels op te krikken, om te tuinieren, veel met de honden te wandelen. Of leren koken zonder pakjes en blikken. Wil je mij vergezellen tijdens het sporten of yoga, dan ben je van harte welkom!

Lees hier meer over de mogelijke bezigheden tijdens een tussenjaar of sabbatical in Ghana

Daarnaast is er natuurlijk tijd om Ghana te verkennen, uitstapjes te maken of ons te vergezellen naar de kerk en andere sociale activiteiten. De bevolking van Ghana en Banko is zeer gastvrij. De duur van het verblijf is afhankelijk van jouw beschikbare tijd, maar wanneer je echt een verschil wilt maken dan raad ik je aan om minimaal 4 weken en maximaal 12 weken te komen. 

 

Tussenjaar met een plan!

Wanneer je extra begeleiding wilt tijdens jouw tijd in Ghana wat betreft jouw loopbaan of studiekeuze dan kan dat. Coach in Ghana biedt een unieke samenwerking aan met Jacqueline Naaborg. Zij is online studiekeuzebegeleiding en tevens toegepast psycholoog.

Lees meer over  Tussenjaar met een plan of stuur mij een berichtje.

Het coach in Ghana traject past niet bij iedereen

Ik bied individuele coaching aan op een gebied waar jij dat nodig hebt. Dit coachingstraject is niet leeftijd specifiek. Het coachingstraject dat we samen aangaan is een commitment van beide kanten. Ik ben recht door zee en de ervaring leert dat deelnemers soms een zetje nodig hebben en soms juist iemand die zegt en nu is het genoeg.
Wanneer je meedoet dan verwacht ik dat je je vol inzet om de beoogde verandering of het beoogde doel te behalen, dat doe ik ook.
Wanneer je er lekker een poosje tussenuit wilt en wil doen wat je zelf wilt wanneer je dat wilt dan kan je beter op vakantie komen naar Ghana.

Wat zijn de kosten?

Voor een coachingstraject van 4 weken incl airportservice, transfer naar Moon&Star guesthouse, verblijf en maaltijden betaal je €899,-. Voor elke week die je langer wilt blijven komt er €85,- bij.

 

Na jouw Ghana avontuur:

 

 • Ken je jezelf  beter en heb je meer inzicht
 • Weet je wat je wel en niet wilt
 • Heb je je sociale vaardigheden verder ontwikkeld
 • Is je Engels verbeterd
 • Heb jij rust in je lijf en geest
 • Heb je niet meer de constante drang om je telefoon te pakken
 • Heb jij een geweldige tijd gehad
 • Heb jij de handvatten om deze mindset vast te houden in jouw normale omgeving

Inclusief:
Hulp/begeleiding bij de voorbereidingen en visumaanvraag, online voorbereidings programma, airport service, overnachting in Accra, Ghanese sim card, reis naar Banko, deelname aan het vrijwilligers programma, een eigen kamer met badkamer, 3 maaltijden per dag en coaching door mij.

Exclusief:
Vliegticket, visum kosten, verzekering, transport kosten naar excursies, entree gelden voor bezienswaardigheden, eten en drinken buiten het guesthouse, de reis terug naar Accra

 

Combineer nieuwe ervaringen met het doorbreken van patronen tijdens jouw Ghana belevenis!

Patricia, Ghana coach in deuropening

Wie is de coach in Ghana?

Idealist, eigenwijs, hulpvaardig, zorgzaam, direct, no nonsense, optimist. Deze woorden beschrijven mij. Ik woon inmiddels 11 jaar in Ghana waar het leven nooit saai is. Mede dankzij mijn veerkracht en doorzettingsvermogen ben ik waar ik vandaag ben. Het leven heeft me vele lessen geleerd en 1 daarvan is dat het goed is om hulp te vragen.
Door mijn achtergrond als personeels manager, mijn invoelend vermogen en  mijn 10 jaar ervaring in het begeleiden van vrijwilligers in Ghana ben ik de juiste persoon om jouw te coachen tijdens jouw ‘break’.

Lees hier meer over mij. 

 

 

Een superfijne plek in Ghana om even de grote steden te ontvluchten. Erg lekker eten. Lieve mensen die er werken. Patricia is een super-host. Geeft ook goede tips over activiteiten en helpt je op weg waar nodig.
Zeker een aanrader!

 

Lieke

2,5 maand heb ik bij Moon and Star mogen logeren. Ik voelde me er heel erg op m’n gemak. Patries is een super lieve vrouw die altijd voor je klaar staat! Ze staat niet alleen voor je klaar maar kookt ook heerlijk, samen met haar staf zijn ze een top team!  Ik heb me heel erg thuis gevoeld! Ik kwam alleen naar Banko, maar ik heb me nooit alleen gevoeld. Ik kijk terug op 2,5 heerlijke maanden dus daarom raad ik een verbijf bij Moon and Star zeker aan!! Banko is een leuk dorpje met lieve mensen die allemaal geïnteresseerd in je zijn wat je komt doen!

Roos