Mag ik jou helpen in Ghana?

Wat kan ik voor jou doen in Ghana?

Er zijn een aantal verschillende dingen waar ik jou mee kan helpen in Ghana. Ik vertel het in de video en heb het hieronder ook voor je opgeschreven.

Ik kan je helpen bij de voorbereiding van jouw reis naar Ghana met mijn E book, je kunt vrijwilligerswerk komen doen. Ik kan je coachen gedurende een persoonlijk coachingstraject tijdens jouw sabbatical of tussenjaar in Ghana.
Maar ik kan je ook praktisch begeleiden, zowel on- als offline voor vertrek naar Ghana of wanneer je al hier bent.

Is begeleiden en coachen in Ghana niet hetzelfde hoor ik je denken

Nee, dat is het niet!
Wanneer je in een coachingstraject zit dan coach ik jou naar jouw persoonlijke doel. We beginnen dan met samen een plan te maken, je doet een persoonlijkheidstest. En samen werken we richting jouw doel middels coachingsgesprekken, opdrachten etc.

Begeleiding in Ghana is een heel breed begrip. De meeste mensen die ik begeleid zijn bezig met een project op te zetten in Ghana, zijn naar Ghana verhuisd of ik dien als vangnet voor vrijwilligers die elders in Ghana werken. Ik ben dan de persoon waar je terecht kan bij ziekte, problemen, heimwee of een tegenvallend project. Ik heb gemerkt dat dit ook een geruststelling is voor bijvoorbeeld de ouders van vrijwilligers en studenten in Ghana. Wanneer ik je begeleid sta je er niet alleen voor. Ik ben als het ware een brug tussen het westen en Ghana. Ik begrijp jou, maar ook de Ghanese cultuur.

Wil je samen met mij kijken hoe ik jou kan helpen in Ghana? Plan gewoon een gratis Zoom kennismakingsgesprek in via de knop!

Ghana voorbereiding werkboek

E boek 'Ik help jou op weg in Ghana'

De beste voorbereiding voor een verblijf in Ghana. Het boek bevat informatie over de praktische voorbereiding zoals het visum aanvragen, wat neem je wel en niet mee naar Ghana en welke inentingen heb je nodig. Ik vertel je ook over het eten in Ghana, hoe je kunt reizen in Ghana en over gelijkwaardigheid.

persoonlijk coachingstraject

Persoonlijk coachingstraject

Je bent toe aan verandering, van omgeving, maar ook van gedrag of van studie of loopbaan. 
Er even tussenuit zijn in een prachtige omgeving kan dan heerlijk zijn. 
Maar nog beter is het wanneer je samen met iemand kunt werken aan die verandering in jouw leven.

selfie van vrijwilligster Cecilia terwijl we onderweg zijn naar BWC

Vrijwilligerswerk in Ghana

In samenwerking met Banko Women organization en Moon&Star guesthouse biedt ik vrijwilligerswerk in Ghana aan.
Ghana is een topbestemming voor je tussenjaar of sabbatical!
Je kan ook kiezen voor een coachingsprogramma in combinatie met het vrijwiligerswerk.

Praktische Ghana begeleiding op maat

In de loop der jaren heb ik heel veel mensen zowel on- als offline geholpen met uiteenlopende zaken. Denk aan vrijwilligers opvangen die ziek zijn/ongelukkig op de plek waar ze waren, back up/ aanspreekpunt voor zowel vrijwilligers in Ghana als ouders thuis en tussenpersoon voor (bouw)projecten.

tussenjaar met een plan

Tussenjaar met een plan!

Een unieke en succesvolle samenwerking met studiekeuzebegeleider Jacqueline Naaborg. Patricia is tijdens jouw verblijf in Ghana ter plekke aanwezig als coach, steun en toeverlaat. Jacqueline onderhoudt online contact met je en begeleidt je in jouw zoektocht naar een passende studieloopbaankeuze.
Vind jouw pad met onze hulp tijdens jouw tussenjaar in het prachtige Ghana!